2012. szeptember 6., csütörtök

Életkor Gap


By Wise Diva

Ha eddig sokkal idősebb, vagy sokkal fiatalabbak, akkor valószínűleg kellett navigálni a korkülönbség. Amennyiben válik fájdalmasan nyilvánvaló, hogy ti vagytok a teljesen különböző generációk, vagy poláris ellentéte kilátások az élet. Hogyan adja a korkülönbség?

Sok köze az érettség és a kommunikáció. Ha megtalálja a módját, hogy dolgozzanak ki a különbségeket azáltal, hogy elismeri őket először. Ez nem segít, ha figyelmen kívül hagyja a rózsaszín elefánt a szobában.

Egy barátom társkereső valaki sokkal fiatalabb, mint ő. Mégis, ő kissé meglepte, hogy ő kezeli az egyes helyzetekben. Úgy érzem, mintha meg kell értenie, hogy jön a területén társkereső fiatalabb. Arra biztatom őt vágott neki néhány laza, és emlékeztetni, hogyan volt tudatlan az ő korában is.

Szoktál csoda, ha randizni valakivel, aki sokkal idősebb vagy sokkal fiatalabb érdemes a módosításokat, amit meg kell tenni?

Azt, ahogy én látom, minden kapcsolat lesz, hogy a saját egyedülálló kihívások. Ha foglalkozik a korkülönbség a legnehezebb része a kapcsolat, akkor ez nem is olyan rossz. Aztán megint, még nem kelt (sok?) 20 évesek egy kicsit sem.

Milyen életkori gondol leginkább kompatibilisek az Ön számára? Gondolod életkor ügyekben egyáltalán?

Hogy fiatal kíván napig? Hány éves?