2012. május 20., vasárnap

Tanulmány azt mondja, hogy a republikánusok legjobb szex, a demokraták többsége


Egy új tanulmány szerint a Match.com társkereső oldalon találta, hogy egy önmaga által leírt, a konzervatív republikánusok nagyobb valószínűséggel orgazmus elérése szex közben, mint a partizánok minden más politikai meggyőződés.

A liberális demokraták voltak azok a legkevésbé valószínű, hogy teljesíti a szexuális intimitás tapasztalni, bár a jelentések szerint gyakrabban szex, mint a konzervatív társaik.

Az "Egy amerikai tanulmány" 5000 megkérdezett személyek és megállapította, hogy 53 százaléka egyetlen konzervatív republikánusok valószínű, hogy elérhessék az orgazmust szex közben, míg 40 százaléka a liberális demokraták.

Azonban a konzervatív republikánusok kevésbé volt szex az elmúlt 12 hónapban, mint bármely más csoport megkérdezettek a felmérésben. Ők is a legvalószínűbb, hogy még soha nem szexelt.

A tanulmány megbízásából match.com együtt Dr. Laura Berman és biológiai antropológus Dr. Helen Fisher.

Néhány egyéb érdekes szociológiai tanulmány megállapításai:

Liberális Demokraták nagyobb valószínűséggel találják meg a partner egy humorérzéke, egyfajta függetlenséget, valaki úgy vélik, az egyenlő és valaki, aki megosztja a hasonló életmódot.

Ezzel szemben a konzervatív republikánusok teszik hasonlóan fenntartva döntéseket a párjukat, választó valaki hasonló háttérrel és politikai hovatartozás, akit érdekel a házasságban.

Attitűdöknek a szexuális aktivitás is látszott, hogy tükrözze a nagyobb politikai sztereotípiákat, melyek az egyes csoportban. Például, a republikánusok volt a legvalószínűbb, hogy számoljon élvezi a szex egy házas kapcsolat (40 százalék). Demokraták voltak a legvalószínűbb, hogy élvezzék a szexuális egy lekötött, de nem házas kapcsolat (48 százalék), vagy együtt élő (36 százalék). És azok a szabad kerekezés liberálisok nagy valószínűséggel, hogy élvezze a "hétköznapi hook-up" (46 százalék).

És míg a republikánusok úgy tűnik, hogy változtassák meg inkább a politikai jelölt minden héten, ez Demokraták (65 százalék) és a bejegyzett liberálisok (66 százalék), akik hajlandóak, hogy egy egyéjszakás kaland, szemben a republikánusok 49 százaléka a válaszadók.