2012. április 24., kedd

Új társalapítója Ismerkedés Says A lényeg, Szociális


Huang Di, a 24 éves társalapítója a társkereső honlap SoWink (www.sowink.com), amely decemberében indított.

Mi a különbség SoWink és más társkereső honlapok? A Match vagy eHarmony, ők a hagyományos társkereső oldalak, partnerkereső alapuló rendszer. Megpróbálunk szocializálni az egész élményt a felhasználó által szerepvállalás platformon keresztül. Van egy csomó szociális elemek, ellentétben a többi társkereső oldalak, ahol az ötlet, hogy üzennek oda-vissza. Az első és legfontosabb dolog, nem teszünk hosszú profilokat, mint azt máshol megtalálni.

Ki SoWink szánt? Van egy sajátos demográfiai: 18 - 35 évesek, a felsőfokú végzettségűek és a fiatal szakemberek. Meg kell csinálni egy Facebook vagy egy ellenőrző dot-edu e-mail ellenőrizni. Elsősorban ez lesz az emberek számára, akik egyetlen, keres valakit, aki a mai napig. Az oldal nem felé irányul a házasság, ez a randi. Ez azok számára, akik újak a területet, és keresik a barátok és vizsgálják, hogy új emberekkel találkozni.

Hol van SoWink rendelkezésre? Most, ez korlátozza geolocations, koncentrált, hogy a San Francisco Bay Area kiterjedő Davis és Santa Cruz. Mi bővülő helyszínről a versenyző helyett nagy mennyiségben azonnal.