2012. június 21., csütörtök

A nők vezető szerepet Társkeresés


A változó idők, társkereső szabályokat is egyre újraírták. Manapság ez nem ritka, hogy egy nő, hogy kérje ki a srác. Úgy tűnik, hogy amikor a randi, a nők egyszerűen imádják. Egy brit tanulmány megállapította, hogy a nőket az élen, amikor a szerelem, egy negyede közülük társkereső három vagy több ember egyszerre.

A kutatások azt mutatják, hogy az átlagos nő egyetlen rendszeresen lát legalább két potenciális partner egy időben, és eddig öt embert egy év, a Daily Express jelentett. Szintén a nők hajlandóak pénzt költeni a kifizető a számlák is.

A tanulmány szerint, végzi az étterem lánc TGI Friday, ez csak 18%-a nő, hogy gondolta, a férfi fizet során a dátumot. Fele a férfi beleegyezett, hogy a válaszadók, mondván, hogy nő vagy hozzájárulnak kell menni, vagy fél.

Közel harmada nő azt mondta, hogy a hagyományos társkereső szabályok alig vonatkoznak többé, negyedéves miután megkérdeztem egy embert nem várja meg a srác, hogy a lépés.

Továbbá, egy négy kapcsolat a javaslatot fontolóra venni, kilenc a 10 férfi a barátnőjét akarja megtenni, a tanulmány szerint. "Az egyre több gazdaságilag független nő, akik saját döntését, társkereső szabályokat fog változni további egyenlőség szempontjából," mondta Dr. pszichiáter Avdesh Sharma.