2011. október 2., vasárnap

Hogyan Mark Zuckerberg Megváltozott Ismerkedés


A Jenna Birch december 15, 2010

Ma Facebook alapítója Mark Zuckerberg nevezték TIME "személy a 2010-es év." Ha az emberek TIME kerestek egy játék-váltó kapni ezt a kitüntetést, hogy megtalálta a megfelelő embert. Zuckerberg kétségtelenül megváltoztatta a több mint fél milliárd ember csatlakozik.

A Facebook, és az ajtó is nyitva segített a többi technológia csúszik a mi életmód, most már nézni a kölcsönhatások a barátaink és a család több ezer mérföldre van. Nem is kell látni őket személyesen. Milyen csodálatos, izgalmas, félelmetes és zavarba ejtő az összes gördült be egyet.

Nem fogjuk hazudni neked. Ez az új-kor koncepciója az egyik vagyunk bizonyos tudtunk többé nélkül élni. Zuckerberg megváltozott kommunikációs örökre, és ő biztosan megérdemli a TIME különbséget. Ugyanakkor azt is szeretném megjegyezni, hogy személyesen Mark számára újabb feat.

Ő kezelni, hogy a mi társkereső él, hogy sokkal bonyolultabb.

Ezek a napok, amikor szakítani valakivel, felejtsd el hagyta őt el. Körülbelül két percig száron a Facebook falra, láthatjuk, hogy ő beszél egy szőke találkozott tegnap este egy bárban, és úgy érzi, teljesen felborul. Most, amikor találkozunk valakivel az új töltünk órát sms, Facebooking és tweeting a potenciális mérkőzés, és ezzel párhuzamosan félreértés, spekuláció és elemzés, mert nem tudja olvasni az érzelmeiket keresztül mobiltelefon és számítógép-képernyők.

Ez frusztráló időnként. Így társkereső és kapcsolat a kommunikáció, akkor kell találni az egyensúlyt tweeting és beszél.

"A negatív oldala támaszkodva kizárólag e-mail, sms, és a szociális média oldalak, mint a Facebook és a Twitter, hogy gyakran a kommunikáció egyoldalú," mondja YourTango Expert Julie Spira, aki írt egy könyvet a cyber-ből, a szabályok Netikett: Hogyan Mind Your Manners az interneten. "Breaking fel túlságosan könnyen megoldható online. Egy kapcsolat, meg kell, hogy vegye fel a telefont, vagy létre Skype időpontot hallani valakinek a hangját, vagy ha fennáll a veszélye, hogy félreértik. "

Ami Zuckerberg teremtménye, Spira hozzáteszi: "Semmi sem rosszabb, mint kideríteni a Facebook falra, hogy te már nem egy kapcsolatban. Talán változik a helyzet a "A kapcsolat" a "Single", miközben még mindig várjuk, hogy szombati időpontot vele. "

Továbbá, ha kommunikáció csak a szövegek, tweets, e-mailek és a fal hozzászólás, akkor a végén fej-over-sarok, hogy valaki a web személyiségét, de nem az ő valós személy.

"Ha hagyatkozzunk kizárólag sms-és tweeting, akkor fennáll a veszélye, beleszeret az ember valaki mögött billentyűzet," Spira mondja. "Nem szokatlan, hogy hamis, hogy egy kapcsolatot valakivel, hogy tényleg nem tudom."

Web technológia is megváltozott a koncepció az udvarlás, ami lehet egy kicsit szomorú. Úgy érzi szinte túl könnyű győzelem valaki szeretet ezekben a napokban, és ez nem jó dolog. Személy szerint azt szeretném hallani valaki valóban kérve minket a szavakkal szemben egy sor zavaró szövegeket, ugye?

Spira óva int hogy dátumokat a Facebook vagy a szöveges üzenetek. "Ne kérdezd ki őket, és erősítse tervek csak egy szöveget," mondta. "Van még kell eleme régimódi udvarlás együtt a mai technológia a modern digitális világban."

Ah, Mr. Zuckerberg. Genius? Talán, bár biztosan tette a társkereső játék zavarba. De hé, mi ad hitelt, ha a hitel miatt. Ha helyesen használják, a technológia kiterjesztése megnyitotta néhány szempontból számunkra a mai napig hatékonyabb, és ossza meg egy kis szórakozás az út mentén.

"Késésben a dátum? Küldj egy szöveget, és hagyd, hogy tudja, "Spira mondja. "A flörtölés a Facebook és a Twitter is lehet szórakoztató, és ad azonnali módon csatlakozni, de ne feledkezzünk meg a kapcsolatot az online az offline lehető legrövidebb időn belül."

Szóval, mi van néhány dolog, hogy megköszönjem a Mark.

Lehet, hogy idő a "személy az év," tette volna létre több milliárd dolláros cég kevesebb mint egy évtized, s talán 500 millió ember csatlakozik. Minden, ami szép és jó, de Zuckerberg is megváltozott, ahogy azt a dátumot.

Nos, ez az, amit nevezünk figyelemre méltó.