2011. október 3., hétfő

Are You Fun?


Hogy mi alapján választják ki a barátaid? Kinek mi alapján választják ki, hogy kb? Legvalószínűbb ezek az emberek is úgy érzékeljük, hogy "szórakoztató".

A nők ugyanolyan, mint mi ebben a tekintetben. Azt akarják az ember, hogy a szórakoztató körül, és érezd jól magad körül.

Azt hiszem, közel azonos időben voltam kaput a legjobban. Én egy vad ember, azokban a napokban, mindig nagyon jó napja körüli nő, bulizás fel minden második volt, hogy az élet a párt.

Fontolja meg az idióta, aki könnyek fel a táncparketten, és nem táncolni érdemes egy rohadt. Ez a fickó általában a nők körül őt. Miért van ez? Mert vicces! A srác tudja, hogyan kell egy jó ideje, és ez vonzó a nők számára.

Most kiderül, idézhetjük számos példa, ahol a nő, összesen bunkó, aki akkor nem veszi figyelembe "fun" egyáltalán. De néhány furcsa ahogy talán azt hiszi, tényleg szórakoztató körül.

Eszembe jut múltam kapcsolatok is, ahol ha van is komolyan a lány, a dolgok hamarosan vége. Amikor véget ér a móka, a lány megy az én tapasztalatom.

Ez a tipp Eddie pénz a SoSuave Fórum.