2011. szeptember 11., vasárnap

Looking For Love? Tartsa nyitott


Miután ő válás öt évvel ezelőtt, Lisa Hook újra belépett a társkereső világ tudja, hogy mit lenne találni.

Mint egy dolgozó anya, Konténer azt mondta, nem volt ideje a bárok és klubok kislemez. Így hát ő koncentrált erőfeszítéseket megbízható online kislemez oldalakon.

"Nem fogom azt mondani, hogy nem volt ijesztő az első," mondta Hook, 45, a Rochester édesanyja két dolgozó a kiadói. "Minden annyira más. Ez kihívást jelent minden új média. "

Christie Laabs, 26, a Sterling Heights mondta neki korosztály más a probléma.

"Amikor elmegyünk, az emberek nem beszélnek egymással a bárokban," mondja Laabs, aki nem szabadúszó gyártási munkát a Comcast Ismerkedés on Demand videó Párkeresés. "Ez nem olyan, mint a TV-ben, amikor valaki jön, és elkezd beszélgetni veled. Az emberek hajlamosak csak lógni a saját csoportokat. "

Hook mondta mindezt elhagyja akik egy egyszerű megoldás.

"Csodálatos lenne, hogy csak zár a szemét, és találkozol valakivel, a Dairy Queen", mondta. "De tudom, hogy ez nem fog megtörténni."

Igaza van, mondta Shirley Bavonese, engedélyezett a házasság és a család terapeuta, aki férjével, Joe, cofounded és irányítja kapcsolat Intézet Royal Oak és Livonia. Egy olyan korban, e-mail és szövegek, sok egyéni várnak azonnali eredményeket, de ez nem fog megtörténni.

"Meg kell egy kis munka," mondta Bavonese, hozzátéve, az emberek gyakran fel több időt a választás az autó, mint egy dátumot.

"A lényeg az, ha a cél egy életre partner, ez fog tartani egy darabig, hogy megtalálja az adott személy. Gyors dátumot, hogy egy osztály, csatlakozzon egy szociális klub, de ... fel magad odakint. "

Az Advent az online társkereső, több választás, mint valaha, azt mondta Bavonese, aki találkozott a férje, 15 éves a kislemez hirdetéseket. Mégis, Hook mondta online társkereső lehet egy "kétélű kard" az elfoglalt emberek.

"Ez növeli a társkereső medence, ezerszeresen," Hook mondta. "Másrészt, a verseny is nagyobb. Vagy lehet, hogy kattintson az interneten, majd találkoznak és a kémia nem létezik. "

Bavonese azt sugallja, ha találkozik valakivel érdekes, gyere gyorsan elérhető, így megismerni a személyt.

"Amint lehet, a váltott műszakban egy telefonhívást, majd egy találkozót egy nyilvános helyen," mondta Bavonese, a mester szociális munkás, aki szintén fut egy-műhelyek.

A másik nagy hiba, hogy túlságosan válogatós, Bavonese mondta. Ő azt javasolja, hogy egy listát, hogy mit keres egy partnert, a felső három minőség, hogy az élethosszig tartó is, hogy abszolút.

"Magas, sötét és jóképű meg fog változni", mondta. "Mi nem változik a kedves, együttérző és hajlandó tárgyalni."

Bavonese mondta megkezdése előtt kesereg hiánya a tisztességes férfiak és nők, vizsgálja meg, ha van mit vesz a hosszú távú kapcsolat.

"Csak felhívni az emberek az Ön számára az egészséges érzelmileg, mint te," mondja. "Be kell, hogy legyen egy teljes ember és boldog, aki vagy, ha akarsz keresni egy partnert, hogy kiegészítse neked."

Ez azt jelenti, hogy nem csak az OK gombra, hogy egyetlen, de rendkívül fontos, hogy hosszú időt vesz igénybe közötti kapcsolatokat.