2011. január 5., szerda

Tippek, hogy több


Ha úgy gondolja, vissza a randi tettél, a legtöbb dátumok valószínűleg csökkent az OK kategóriában. Időről időre lesz egy, ami csak borzasztó. Aztán ott vannak azok, amelyek kiemelkednek, mint egy jó és szórakoztató dátumot. Ezek a "legjobb időpontja". Bár mi minősül ilyen "best dátumok" változik személyenként, bizonyos tényezők fogják között gyakori ez a legjobb időpontok. Azáltal, hogy meg róla, hogy a közös tényezőket figyelembe növelheti esélyét a jó, vidám dátumok gyakran.

Az első tényező a kompatibilitás. Ha Ön és a dátum a jó idő, élvezik egymás cég, és könnyen megy, vagy akár lekötő beszélgetés, akkor kompatibilis. Sokan azt hiszik, van, hogy romantikus vagy szexuális szikra megy ki az egész hely kompatibilis. Ez egyszerűen nem igaz. Ha kijöttök, akkor egy jó időpont a kártyákat.

A következő tényező a csodálatos időpontja az a hely, akkor menjen egy időpontot. Ez lehet egy egyedi esemény, mint egy koncerten, hogy egy "egyszer az életben esemény". Talán létre tevékenység egyfajta izgalom és kellemes emlékekkel. Még az is valami olyan egyszerű, mint egy gyorsétterem, ha ti ketten egy nagy egyetértés, és élvezze együtt töltött idő.

Egy másik tényező az, hogy az idő múlásával. Ha visszatekintünk a dátumot, és emlékszem sok, vagy szinte folyamatos nevetés, majd volt egy nagy dátum. Alapvetően, amíg az idő múlásával gyorsan, jelezve magad, akkor volt egy jó időpontot. Ha az idő húz, nos, jobb szerencsét a következő alkalommal.

Amíg van egy jó ideje, és nem szeretném, ha volt valami mást csinál, akkor a dátum elég jó. Dobd valami nagy tevékenységek és helyszínek (mint például az az életben koncert), akkor lesz egy nagy randi történetét, amit tekinthet vissza, amikor alkalommal úgy tűnik, lassan, vagy ha harcol a társad. Egy kis erőfeszítés és a legtöbb a társkereső élmény lehet emlékezetes.