2010. június 2., szerda

Ez biztos a mai napig a társad?


Fülbemászó dalszövegeket, és amikor az élet a fólia le te sem esernyőt is jobb egy közeli barát. De ha túl barátságos a társ?

Egy új online társkereső tanulmány a brit Friends újraegyesített honlapján -, amely segít a régi osztálytársaim lépni egymással - számol álló társ lehet a kiindulási alap a vadászat a szerelem.

Honlapján spokesowman Rhoda Breakell mondta: "Meg akartuk megtudni, hogy tényleg meddő randi egy gyönyörű barátság. És azt is találni olyan embereket, akik most kezdik el keresett szeretet és a végén az egymás legjobb barátai.

És úgy tűnik, hogy a Harry és Sally-szindróma valóban létezik.

Több mint 35 százaléka nő és 41 százaléka férfi, aki azt válaszolta, hogy a felmérés azt mondta, hogy "legjobb barát" tagja a másik nem.

Ismerkedés társ a leggyakoribb év közöttiek körében 35 és 55, mutatja tart mindkét fél egy kicsit, hogy idézze fel a bátorságot.

Több mint fele a nők és a kétharmad a férfiak úgy kérdezés cimborák randira, de ez vezetett vegyes eredményeket e figyelembe a fejesugrás

Egyharmada még randi, egyharmada van vissza, hogy újra barátok, és az utolsó harmadában még csak nem is beszél többet!

"A legjobb barátom társkereső ténylegesen tesz sok értelme, mert miután az összes, mély barátság középpontjában olyan tartós romantikus kapcsolat" arra a következtetésre jutott Rhoda.

De ha ön gondol randi a társ, vigyázz a figyelmeztető mese Britney Spears.

A rövid életű kapcsolata a bukott pop hercegnő és gyermekkori barátja, Louisiana, Jason Allen Alexander, nem jött jól.

A két házasságot 2004-ben a Las Vegas, de a hatályon kívül helyezte a lakodalmat, két nappal később.