2010. június 5., szombat

Niche Dating Sites


Matt Muro fáradt volt, az online dating jelenet. A Harvard Egyetem számítógép-programozó úgy érezte, a legtöbb web-alapú társkereső oldalak werenâ € ™ t összekötő érdekeit.

â € œI csinál egy online dating magam, és voltam több helyről magam, és szerettem volna valami, hogy úgy érezte, több természetes, â € Muro said.So Muro létre LifeKnot.com, egy online társkereső thatâ € ™ sa kis bit MySpace és egy kicsit Match.com. A legfontosabb különbség: LifeKnot.com az a hely, akik a nagyon hasonló érdeklődésű - a Parasailing sör pong - hook up.Like más társkereső oldalakon, Cambridge-alapú LifeKnot tud a felhasználó létrehozni profilokat, és megfelel más hasonló érdeklődésű. De ezek a területek gyakran átalány túl sok közös tevékenységről, Muro mondta. â € œSome tevékenységek ön donâ € ™ t talál általában a social networking vagy társkereső, â € mondta.

De Match.com és a MySpace gereblyézés a pénz, sok kis induló vállalkozások próbálnak bejutni a kereset, mely szerint online társkereső oldalak szentelt rést kategóriába. És, hogy a nehéz push lehet létre telített internetes társkereső szolgáltatás.

A Boston területén egyedül van webhelyek mindent a Red Sox rajongó hard rock rajongó.

LifeKnot felmegy Ilyen honlapokkal szemben a Rock NA € ™ Roll Ismerkedés - www.rnrdating.com - és MatchingSox.com, a webes szolgáltatás, amely kapcsolódik a fickó Sox-rajongó.

â € œI hiszem itâ € ™ s már túl telített, â € mondta Rich Savoie, alapítója Rock NA € ™ Roll randi, amely lehetővé teszi a felhasználók jel, hogy megfeleljen a helyi rock mutatja.

Az oldalak, mint LifeKnot, ami egy zsúfolt piacon kemény, és a szó-szájra már nem enough.LifeKnot, amely jelenleg kínál annak összes szolgáltatás ingyenes, már 12.000 regisztrált felhasználók számára. Még így, Muro nemrég kezdte a hirdetés a MBTAâ € ™ s Red Line megszerzése több interest.Breaking ban egy új koncepció egyszerű, mert a technológia. De a legtöbb új társkereső szolgáltatások valószínűleg háttérbe szorította a nagy játékosok, mondta Tim Ferriss, a tanár a high-tech vállalkozás a Princeton University.â € œThere az új társkereső oldalak szakosodott mindent koncert kilépőket a sziklamászók, de elvárom hogy weâ € ™ ll lásd a tömeges konszolidáció, mint az első három helyek egyszerűen hozzá a funkciók bizonyítják népszerűbb a kisebb induló, â € mondta.

BostonHerald.Com

??? ?? ??? ?? ?? ?????