2010. szeptember 11., szombat

Ismerkedés és kapcsolat Tippek a "The Superior Man" David Deida 2. rész


Amint azt az utolsó bejegyzés, egy nő élvezi mana € ™ s férfiasság â € "a belső erő. Érezni ezt az erőt a nő vizsgálatok vele az ember, hogy ha éppen megkezdte az randi, vagy már a kapcsolat egy ideig. Néhány, hogy tudatában van annak, némi öntudatlan, de ez az egész, hogy végig tudja mozgatni benneteket a központ, és úgy érzi, csalódott. Ő csinál ez tehát ő úgy érezhetik, hogy magabiztos és erős vagy. Ha fenn a humorérzéke, és a szeretet akkor azt mutatták, hogy a hangulatát nem lehet manipulálni a viselkedését. A nőies nő szereti ezt a fajta érzés, az erő benne az ember.

Sok ember donâ € ™ t volna egy nyom, hogy a nők természetes teszt őket. Így feltételezik, hogy a nő vizsgálati velük dió, vagy csak sima nem érdekli. Hogy couldnâ € ™ t kell távolabb az igazságtól. Az a tény, hogy Shea € ™ s tesztelés van, azzal, hogy megpróbálja a zavarásért, azt mutatja, ő érdekel!

A következő dolog, hogy tudatában legyenek a vonatkozó nő youâ € ™ re nyúlik, az ő hangulatai. A womanâ € ™ s fő prioritás az áramlást a szeretet kapcsolat. Amikor doesnâ € ™ t érzem szerelmes hangulat úgy tűnik, gyorsan változhatnak. Míg ő dühös vagy irritált a szavakat ő felhasználások vagy tervezték, hogy fáj, vagy átvegyék az ellenőrzést. Mindaddig, amíg nincs szeretet áramlik. Nincs értelme, ügyelve a szavait. A szavak fontosak, csak foar azok tükrözzék neki hangulata.

Az első feladat, hogy van randi, vagy egy kapcsolat megtörése ő negatív hangulat a szeretet vagy a humor. Mikor nevet vagy mosolyog, és a szeretet és ragaszkodás van jelen benne hangulatban csak akkor csinál szavai közvetlen jelentése.

A legtöbb ember megpróbál békét a nő azok randi azzal, hogy megpróbálja megoldani a problémákat képviselő szavai ez hatástalan, mint a szavai célja alapvetően kifejezésének hangulatát. Sokszor nem a szavai lesz semmi köze a tényleges probléma.

Mindössze annyit kell tennie, hogy feloldódjon vele hangulat, hogy a nevetését.

Ha csak randevúzni kezdett, mint te verbális humor, vagy tudod, hogy bolondot magad. Próbálja ki jumping fel és le, miközben mókás arcokat. Ha a meghittség mélyebb (mint általában az elején randi), akkor is megragad rá, és fújja a nyakán hogy furcsa hangokat, vagy a tánc vele nézett mélyen a szemébe, vagy akár szalag lefelé meztelenül, és elkezd táncolni! Ameddig csak tudja törni vele hangulatát a nevetés és a szeretet fog egyensúlyt magát. Beszélni vele, és szavait igaz lesz, és tudod, hogy ezeket a szavakat komolyan.

Más szóval, győződjön meg róla, hogy a szeretet áramlik köztetek, mielőtt meghozzák a szavait komolyan.