2010. augusztus 28., szombat

A First Site Ismerkedés For The Ugly indult el az Egyesült Királyság


Után egy társkereső website létre pusztán a szép emberek, a világ első társkereső site a csúnya indult az Egyesült Királyságban.

Az oldal TheUglyBugBall.co.uk kifejezetten kizárja "a személy, aki nyíltan szép vagy vonzó."

Szerint site' az egyenes beszéd alkotó James Howard, a multimilliomos vállalkozó Mayfair, London, azt mondta, hogy felajánl a "esztétikailag kifogásolt" igen szükséges szolgáltatást.

"Ez egy szomorú tény, hogy akár a fele az Egyesült Királyságban készült a csúnya emberek mégis meglepően még soha senki sem gondolt nyújt Párkeresés nekik," a Sun idézte James azt mondta.

"Néhány ilyen lesz kissé csúnya, de a többiek is estek a csúnya fa és hit minden ágában útjukat lefelé.

"Csak azért, mert nem néz ki, mint Kate Moss vagy Cheryl Cole nem jelenti azt, hogy nincs sok szeretet adni és mi scooping fel ezeket az embereket, és lehetőséget biztosít számukra, pislákoló remény - sok esetben az első és csak arra a közgyűlés tagja, a másik nem, "tette hozzá.

Majdnem 1500 tag aláírta, mivel a telek, amely szabadon csatlakozhat, élesben hétfőn reggel.

James is az alapító alkalmi társkereső Forgetdinner.co.uk, azt mondta: "A webhely lehetővé teszi az emberek, akik nem vonzó, hogy vegyenek részt a játékban ből való félelem nélkül a gúny az, hogy csúnya vagy rendkívül túlsúlyos.

"Ezzel azt lehet érezni kompatibilis partner -, hanem a kiadási év kifizető a társkereső oldalak, hogy nincs remény."