2010. július 9., péntek

Döntő tényezők Speed Dating


(CNN) - Felejtsd el jól fizető munkahely, jóság, vagy a humorérzéke. Amikor az emberek keressük a szerelem nagy sebesség-ből eseményeket, hogy olyan sok választás, hogy szűk a kritériumokat le a magasság és a súly, egy új tanulmány szerint.

Korábbi tanulmányok megállapították, hogy a fogyasztókat elárasztják ha szembe túl sok választást az élelmiszer boltok. Tehát két brit tudós, vajon az emberi agy is lett a túl sok potenciális partnerek dating piacon.

Edinburgh-i Egyetem pszichológiai tudós Alison Lenton és a University of Essex közgazdász Marco Francesconi elemzett 84 fordulatszám-dating események. Eredményeit a tanulmány folyóiratban Pszichológiai tudomány.

A férfiak és a nők az eseményeket ütközne egy sor lehetséges időpontokat körülbelül három perces. És a végén az est, akkor viszont a saját igen és nem választás.

A beállítások minden az események többnyire az emberek, akik magasabb, fiatal és jól képzett. A nők is elutasította a férfiak, akik túl vékony, míg a férfiak inkább elutasítja túlsúlyos nők.

De a vizsgálat megállapította, hogy a kisebb rendezvények kevesebb döntések meghozatalát, a választók volt ideje, hogy fontolja meg egy esetleges partner szintű oktatás, a foglalkoztatás és van-e füstölt - az összes attribútumot, hogy igényel némi beszélgetés.

De a rendezvények 24 vagy több lehetséges időpontok, választók csökkent döntéseiket a paraméterekkel lehet meghatározni egy gyors pillantás: magassága és súlya.

A tudósok arra a következtetésre jutott, hogy a társkereső környezet nagy hatással valaki romantikus jövőben.

Poolse Single vrouwen en mannen in Polen Dating Site