2011. október 24., hétfő

Tolmács DIY Blind Dating Red Fags


Do-it-yourself (csináld magad) vak társkereső vált az egyik legnépszerűbb módja találkozáskor keresztül social networking. Könnyen létre mai napig több mint a Facebook vagy a Myspace, de a probléma az, hogy egy nő egy vak időpontban nem igazán tudja, ki vagy mi fog megjelenni, amikor valóban megfelel az időpont. Amikor a találkozó végül bekövetkezik, a beteg meg a "normális", de ha egyszer elkezd beszélni, hogy lehet egy teljesen más történet.

Néhány sztrájk out, optimizmus vesz egy páncél, és egy személy csak reméli, hogy a dátumot ő lenne egyetértett abban, hogy a kávé fölött Facebook nem valamiféle sorozatgyilkos. A nap nagymama beállítás unokáját vele Pyromaniac szomszéd már elmúlt, szívesen társkereső 2.0. Íme néhány piros zászló értelmezése, amely segít gyom ki a furcsaság.

Ő érkezik a Dátum megjelenő zilált, zavaros és késő

Mi a mentség egy ember, hogy késik, borzas, és néz ki, mint egy vad tekintetű sorozatgyilkos? Ő egy sorozatgyilkos, vagy egy hobo, ez az, ami. Bónusz pontok, ha van rajta ruha látható vér, hányás, vizelet, kosz vagy mocskos általában. Kifelé onnan amilyen gyorsan csak lehet, és győződjön meg róla, hogy nem követi.

Ő használja a "Leet", "szövetség", "horda" vagy a "kezdő" alkalmi beszélgetés

Ez biztos jele egy online MMORPG (massively-multiplayer online szerepjáték) játékos. Várják, hogy egy páncél a razziák, prepubescent fiúk a fogantyú segítségével "Macdaddyninjatroll", és miután a partner általában. A legrosszabb forgatókönyv, ő fújja az összes pénzét a hamis Warcraft (amit fogja hívni "WOW") in-game aranyat vásárolni szerelt az ő Tauren Shaman. Hacsak nem játszik MMORPG egy személyes hobbi, ez nem egy fickó érdemes társkereső.

Hazudik a korához

Amikor egy ezüst róka jelenik meg, hanem egy 25 éves férfi, van egy probléma. Nem számít, milyen csípő vagy a "vele" (ő fogja használni ezt a kifejezést), azt állítja, hogy, csak ne feledjük, hogy kellett hazudni, hogy a dátumot. Ez nem jó jel. Mondd nagypapa, hogy troll vezető otthona helyett a Myspace.

Azt kéri Édesanyja "Anyu"