2011. február 9., szerda

Tippek Kerülje Ismerkedés sajnálja


Amikor randi, akkor nézd vissza a dátumot és csoda, ha hibáztak. És ahogy belegondolsz, akkor kezd azonosítására dolog, amit nem kellett volna, vagy szólt. Ez automatikusan vezet megbánni. Amikor már sajnálja, körülbelül egy korábbi időpontban, és nincs másik időpont később próbálnunk fel, akkor lehet hibáztatni magunkat fölöslegesen.

Ennek egyik oka az önálló rosszallás lehet, hogy te hibáztatja magát a nem magát a napon. Sok ember fog ennyi időt töltsek az öltözködés egy időpontot, hogy ezek gyakran megfeledkezünk arról, hogy legyenek önmaguk. Ez gyakran az egyik legnagyobb sajnálatát fejezi ki egy dátum ment rosszul, mert lehet, sajnálom, utána, hogy az a személy, te ki nem kap, hogy az igazi neked.

Egy másik közös sajnálja beszél vitatott témák egy időpontra, mint a politika. Jobb, ha nem is beszélve a dolog, hogy van erős vélemények. Jobb, ha beszélni ellentmondásos dolgokat, miután ütött tudni, hogy a dátum egy kicsit jobban. Messiás egy jó dátum heves vita az egyik leggyakoribb sajnálja.

Egy dolog, hogy gyakran nehéz döntsd arról van szó, az intimitás szintje tudod mutatni a dátumot. Ha a dátum nagyon kényes-feely, és ha nem tetszik, akkor győződjön meg arról, amit tud. Ha a dátum a flörtöl erősen és így halad el, hogy neked kellemetlen, akkor hadd tudja.

Végül, ha az időpont nem hívja vissza, engedd el. Nincs értelme, hogy bármilyen sajnálja. Könnyen elképzelhető, hogy a problémákat már semmi köze, hogy miért a dátum nem hívják vissza. Valószínű, hogy ő nem nevezném vissza, akkor is, ha volna valami más történik. Röviden, csak elfogadni, hogy néha egy dátumot nem megy jól. Tanulni belőle, és lépni a következő alkalommal. A legjobb, hogy nem nyomás magát túlságosan, így már egy jó ideje, és végül talál magának egy jó kapcsolat.

Dating Site For Accent Lovers