2010. november 8., hétfő

Ismerkedés oldal részéről Accent Lovers


ORLANDO - Ha találkozol egy idegennel, mit észre először? A kacsintás a szem? A félénk mosolya? Vagy lehetne az ékezet? Ha érdeklődését felkeltette ez a valaki akcentus - függetlenül attól, hogy déli vagy Brooklyn vagy London - akkor egy Orlando nő az online társkereső oldal az Ön számára.

Rochelle Peachey, egy brit emigráns, elindította iloveyouraccent.com, egy társkereső weboldal egy szokatlan csavar. Célja, hogy az amerikaiak találkozni a férfiak és a nők brit akcentussal, és a britek, akik keresik, hogy megfeleljen az amerikaiak.

Több száz szakosodott társkereső weboldalak az interneten, beleértve a webhelyeket, hogy ígéretét, hogy segítsen az embereknek megtalálni a spirituális egy másik, helyszínek egyeznek, plusz-méretű emberek, azok a házas emberek szeretnének csalni, még egy oldal, amelynek célja a gazdag férfiak és a nők, akik szeretnének találkozni velük.

Peachey azonban, amelynek célja a szokatlan hiánypótló: Emberek ékezetek.

Peachey jött az ötlet után gondoltam róla a brit és amerikai barátainkat, akik már nem sok szerencsét a randi jelenet. A lány brit barátnőjét akarta teljesíteni amerikai férfi, míg az amerikai barátai voltak kíváncsiak a britek.

Mi ezeknek az embereknek szüksége van, gondolta, egy esélyt, hogy megfeleljen az emberek kívül a saját körökben.

Persze, a hangsúly úgy tűnik, egy hitvány ok arra, hogy elkezd egy kapcsolatot. De Peachey szerint a hangsúly csak a kezdete a vonzás.

"Valóban, a kérdés: Hogyan túl baráti köröm?" Peachey mondta.