2010. december 24., péntek

Ismerkedés és csábítás tippek a Movie


A film "Iskola Scoundrels" szól fordult a "vesztes" egy magabiztos, magabiztos ember. Így aztán könnyen sikeresek a nők a randi, és a csábító.

A különös tekintettel a világ által használt a tanár a művészet társkereső és csábítás, az egyik, hogy egy rendkívül erős a verseny, ahol csak 2 fajta van a férfiakra ...

Azok, akik futni szar
Azok, akik enni a szart

Más szóval a randi stílust tanítják itt az egyik hódító, amely egy Alpha Male típusú dominancia.

Ha nem tudod, mi az az alfa hím, elképzelni ezeket szarvas agancs a döfés, hogy látod a természet mutat. Pontosan, mint, hogy "döfés a fejüket" a többi ember, hogy eldöntsék, ki a domináns hím a csomagolás, ez lesz a témája, amit ez a társkereső férfiak komédia kb.

Ez vicces és szórakoztató. Egyes alapelveit a társkereső tanár tanít a film valóban érvényes módon vonzó nő. Az egyetlen rész, amikor azt mondják, hogy a csábítás megközelítés rossz, ha hazudik eléri egy ilyen fontos megközelítés a társkereső nők. Úgy látszik, úgy a forgatókönyvíró, mint az elsődleges "vesztes" nyer ő bizalmát, legyőzi a tanár (aki pszichopata a meghatározó), és megnyeri a lány érvényesítik az igazat.

Sok csábítás technikák segítségével hazudik, mint egy módszer vonzani és elcsábítani a nők. Úgy gondolom, hogy ez abszurd, hiszen egy óriási összeg a jó látszó nők körül. Bárki, aki kénytelen ilyen módszerek eddig meleg nők (vagy nő egyáltalán) foglalkozik egy nagyon komoly vízhiány összetett.

Más szóval, van elég nő körül, hogy ha csak fenntartani a hozzáállás könnyen talál egy nőt, hogy igaza van az Ön számára. Gyakran a nő annyira izgatott, hogy talál egy izgalmas, bízik abban, hogy sok ember az ő gátlások megy repül ki az ablakon. Ha úgy tűnik, rászoruló vagy keressen neki túl sok, akkor ő inkább óvatos és tartózkodó. De mi lesz az, hogy később ...

Először is szeretném, hogy írjon ki a mutatókat, hogy a tanár a filmben "School for Scoundrels" írta az ő táblára, mint az iránymutatások a találkozó meleg nők.

Ez a címe, "Hogyan kell Nők a Bar az Ön Bed", és ez nagyon jól olvastam, hogy hogyan teljesítsék, és vonzzák a nők ...

1. Veszélyes lehet, It's cool.

2. Nem bókokat. EVER.

3. Mindig a lány egyedül.

4. Bárhol is legyen, a hely "Béna"

5. Kapcsolódnak hozzá / Parallel ő véleményét.

Közelgő hozzászólás bemegy az én kis elemzést minden egyes ezeknek az elveknek a fent felsorolt. Ha még nem látta a filmet, én nagyon ajánlom.